Kérjen ajánlatot

MELEA HEALTH JOURNEY

1

1

Az Ön egészsége az elsődleges fontosságú számunkra. Annak érdekében, hogy Ön érezze teljeskörű gondoskodásunkat egész tartózkodása alatt, érkezése előtt egy részletes kérdőívben fogjuk megkérdezni személyes egészségi állapotáról. Ez lehetővé teszi szakértőink számára, hogy alaposan felkészüljenek itt-tartózkodására.

2

2

Érkezése és bejelentkezése után csapatunk laboratóriumi vizsgálatot végez, melynek eredménye tükrözi jelenlegi egészségi állapotát. Ez a vizsgálat egy újabb jelentős lépés az Ön személyre szabott programjának létrehozásához.

3

3

Képzett ápolóink szeretettel várják Önt az első konzultáción, amely során különféle orvosi alapvizsgálatokat végeznek.

4

4

Az orvosi konzultáció során megvitatják az egyéni egészségi állapotát, figyelembe véve a specifikus igényeket. A Melea-nál az egyént és egyedi igényeit helyezzük előtérbe.

5

5

Magasan képzett dietetikusaink személyes konzultáció keretében Önnel egyeztetve egyéni táplálkozási tervet dolgoznak ki.

6

6

Személyre szabott iránymutatást kap gyógytornászainktól, akik átfogóan értékelik izom-csontrendszeri egészségét, és elmagyarázzák az eredményeket.

7

7

Ezután személyi edzőink elkészítik az Ön fitnesz-profilját.

8

8

Kozmetikusaink vizsgálják és kiértékelik bőrének és hajának állapotát, egyedi esztétikai javaslatokat nyújtva.

9

9

Mindezekből a konzultációkból és megbeszélésekből kiindulva egy további találkozón személyre szabott integrált egészségcsomagot kap tőlünk, amely magában foglalja az összes említett területet, és további szolgáltatások és kezelések alapjául szolgál.

10

10

A teljeskörű napi programunk részeként lehetőséget kínálunk vendégeinknek mindfulness foglalkozáson való részvételre, mentális egészségük érdekében.

11

11

Egészségkoncepciónk egy másik alappillére a napi szabadprogram-tervünk, amely tartalmaz mozgásprogramokat mint a jóga vagy a pilates, különféle kinti és benti edzésprogramokat, valamint orvosaink és terapeutáink előadásait, kirándulásokat és főzőtanfolyamokat.

12

12

Távozáskor részletes összefoglalót kap a konzultációiról, valamint javaslatokat az egészségének megőrzésére vagy javítására, beleértve az otthonra szóló táplálkozási és fizikai egészséggel kapcsolatos tanácsokat is.