Melea

Hosszan tartó egészség egy életen át

Koncepció

Holisztikus megközelítésen alapuló, életminőség-javító programcsomagok, amelyek segítenek elérni az áhított célt: az egészségben eltöltött hosszú életet.

Gyógyászat

Tapasztalja meg a testi-lelki egyensúly harmóniáját a kiváló szakértők és specialisták által megalkotott, személyre szabott életmód-formáló programokkal!Vizsgálatok, felmérések, terápiák és orvosi kezelések mátrixa.

Beauty

A természet és a modern tudomány ötvözése – ez a hatékony szépségápolási kezelések alapja. Legyen szó anti-aging kúráról vagy a vágyott külső eléréséről, a Melea szépségszakértőinek köszönhetően Ön is rácsodálkozhat a belső harmónia szemmel látható eredményeire.

Gasztronómia

Szállodánkban az éttermi egységek a földszinten találhatóak, a fő éttermünkben a személyre szabott étkezések az alábbi időpontokban elérhetőek:

Reggeli: 07:00-09:00

Ebéd: 12:00-14:00

Vacsora: 18:00-20:00

A Melea The Health Concept minden vendége számára egyedi étkezési tervet biztosít, mely a dietetikus konzultáció után válik véglegessé. Lobby bárunk italkülönlegességeit és speciális egészséges koktéljait 07:00 és 23:00 között szolgáljuk fel, az itallap ITT elérhető.

Szobák és lakosztályok

83 pazar kilátással rendelkező szoba és lakosztály a Csónakázó-tó partján, ahol minden az idilli énidőről szól.

Szolgáltatások

Beauty és SPA: Szállodánk a kül- és beltéri úszómedence mellett finn- és infraszaunával, kültéri szaunával, gőzfürdővel, Kneipp medencével és jacuzzival is felszerelt, a teljes SPA élmény biztosításáért. MediSPA részlegünk 06:00 és 20:00 között áll vendégeink rendelkezésére, míg egyedi SPA kezelésink, masszázsaink, és szépészeti kezeléseink 08:00 és 20:00 között vehetőek igénybe. A teljes szolgáltatási lista ITT elérhető
Orvosi vizsgálatok: Átfogó orvosi vizsgálatok után Vendégeinknek személyre szabott kezelési javaslatot adunk. Orvosi szolgáltatásaink a hét minden napján 08:00 és 20:00 között elérhetőek, a komplett szolgáltatási lista ITT elérhető.

Rólunk

Egy innovatív koncepció, ahol az orvostudomány, az ősi tradíciókon alapuló gyógyászat, a holisztikus szemlélet, a tudatos gasztronómia és az idilli környezet találkozik. Egy páratlan helyszín, amelynek a gyógyvizek birodalma ad otthont. Egy különleges utazás, amelynek minden pillanata feltölt. Ez a Melea, Sárvár ötcsillagos ékszerdoboza. A Melea terápiás programjain kiváló szakemberek által alkotott csapattal luxus környezetben támogatja az egészséges, önbizalommal teli hosszú élet elengedhetetlen feltételét: a testi-lelki egyensúly elérését.
Az egyedülálló koncepció olyan személyre szabott egészségügyi és SPA szolgáltatások mátrixát nyújtja, amelyek integratív és regeneratív megközelítésen alapulnak. Hisszük, hogy az önfelfedezés, a pihentető fiatalodás, a méregtelenítő és energizáló elvonulás nemcsak a belső én megtalálásában, hanem korunk egyik legnagyobb ellenségének, a stressz legyőzésében is segít.
A Melea megálmodásánál a legfontosabb missziónk vezérelt minket: Magyarországon és a régióban az egészségmegőrzés és prevenció területén olyan kiemelkedő edukatív szerepet vállalni, amely utat mutat a tudományos alapokon nyugvó holisztikus életmódformáláshoz.

Szobák és lakosztályok

A Melea kiemelkedő minőségű, átfogó, személyre szabott életmód-formáló programokat kínál szakértő orvosok, gyógytornászok, dietetikusok és személyi edzők bevonásával.

Melea Room

Melea Signature Room

Melea Stúdió

Melea Suite

1 / 4
A sárvári Csónakázó-tó partján, mesébe illő környezetben épült a régió egyik leginnovatívabb luxusszállodája, amely 3 emeleten 83 erkélyes szobát és lakosztályt kínál a testi-lelki feltöltődésre vágyó Vendégei számára. A tágas és világos belső terek, a letisztult szín- és formavilág tökéletes miliőt teremtenek mindazok számára, akik különleges perspektívából fedeznék fel az énidő új dimenzióját.

meleathehealthconcept

  • Melea Room
  • Melea Signature Room
  • Melea Stúdió
  • Melea Suite
1 / 3

Melea Room

Jellemzői

Felszereltség

1 / 3

Melea Signature Room

Jellemzői

Felszereltség

1 / 3

Melea Stúdió

Jellemzői

Felszereltség

1 / 3

Melea Suite

Jellemzői

Felszereltség