Melea módszer

edukáció

Egy innovatív koncepció, ahol az orvostudomány, az ősi tradíciókon alapuló gyógyászat, a holisztikus szemlélet, a tudatos gasztronómia és az idilli környezet találkozik.

LONG LIFE OPTIMAL ACTIVITY (LLOA)

A Melea márka „Long Life Optimal Activity” kulcsfogalma arra összpontosít, hogy felhívja az egyén figyelmét saját cselekedetei fontosságára az egészségmegőrzésben.
Tanulás nélkül nincs változás, változás nélkül nincs életmódváltás, ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink megértsék az egyes vizsgálatok és felmérések eredményeit és a javulás érdekében ajánlott kezelések hatásmechanizmusát. Szakembereink hathatós segítséget és támogatást nyújtanak ezen az úton, azonban a hosszú távú siker az egyéni hozzáálláson, az akaraterőn, a kitartáson és tudatosságon múlik.

Ennek érdekében pontos, részletes információt és gyakorlati tanácsokat biztosítunk vendégeinknek az egészséges életmód könnyed rutinná alakításához.

1 /
Napi programok széles spektrumát biztosítjuk, hogy minden vendégünk megtalálja az érdeklődéséhez és ízléséhez illeszkedő szabadidős tevékenységet.