Melea Programok

SZEMÉLYRE SZABOTT PROGRAMOK

Egy innovatív koncepció, ahol az orvostudomány, az ősi tradíciókon alapuló gyógyászat, a holisztikus szemlélet, a tudatos gasztronómia és az idilli környezet találkozik.

újszerű és egyedülálló

A Melea – The Health Concept újszerű és egyedülálló életmód-formáló megközelítése abban rejlik, hogy nem egy előre meghatározott kezelési csomagot, hanem maximálisan figyelembe veszi a vendég aktuális egészségi állapotát, egyedi fizikai és szellemi jellemzőit, célkitűzéseit, preferenciáit, és személyre szabott programot javasol a jóllét és az egészség hatékony és eredményes javulása és megtartása érdekében.

A mindennapi rohanó élet okozta felborult testi-lelki egyensúly visszaállítása korunk egyik legnagyobb kihívása. Vendégeink különféle problémákkal érkeznek hozzánk, amelyre válaszul szakértőkből álló stábunk speciális egyéni tervet állít össze.

1 /
Az alábbiakban a helytelen életmód következtében leggyakrabban felmerülő problémákra fókuszáló, néhány lehetséges programtervből adunk ízelítőt.

méregtelenítés

A rendszertelen életmód, a kaotikus étkezés, a mindennapok túlhajszolt, egészségtelen életmódjának hatására, a szervezetben felgyülemlett méreganyagoktól való megtisztulást elősegítő programsorozat, melynek célja a szervezet „nagytakarítása”, hosszú távon fenntartható, drasztikus módszerektől mentes, közérzet-javító, akár testsúlycsökkenéssel is járó terápiás kezelésekkel.

VÁRHATÓ EREDMÉNYEK:

Megújulás

Tisztítás

Méregtelenítés, salaktalanítás

Funkció helyreállítás

Felüdülés

a vitalitás
növelése

A vitalitást elősegítő programunkat azoknak ajánljuk, akik aktív életet élnek, sportolnak, vagy célul tűzték ki, hogy visszanyerjék energiájukat és képesek legyenek hosszú távon megőrizni az egészségüket. A kezelések tökéletesek a feltöltődésre, egy pillanatnyi pihenőre, azaz arra, hogy újult erővel térhessünk vissza a mindennapokba. Kifejezetten ajánljuk betegség utáni rehabilitációra, vagy fizikailag és lelkileg megterhelt időszak után.

VÁRHATÓ EREDMÉNYEK:

Feltöltődés

Immunerősítés

Tonizálás

Relaxáció

Energizálás

feltöltődés

A túlhajszolt mindennapok során előfordul, hogy testi – lelki állapotunk kimozdul az egyensúlyból – a kedvezőtlen állapot hosszú távon komoly fizikai és mentális betegségek megjelenéséhez vezethet. Sok más mellett szívritmus zavar, magasvérnyomás, burn-out, depresszió, alacsony önértékelés, szorongás is kialakulhat. A már kialakulóban lévő egészségügyi problémák első tüneteit nem szabad figyelmen kívül hagyni! Azonnali, hathatós szakértői segítség bevonásával kell kezelni, hogy elkerüljük a komolyabb betegségek megjelenését. Az életmód változtatás célja a testi és lelki erőnlét visszanyerése és hosszú távú megőrzése.

VÁRHATÓ EREDMÉNYEK:

Egyensúly visszaállítása

Stressz-menedzsment

Helyreállítás

Újraindítás

Mentális feltöltődés

ideális testsúly

Az ideális és egészséges testsúly elérése és megtartása kihívást jelenthet a hektikus mindennapokban. Szakértői támogatással segítünk felállítani egy személyre szabott, hosszú távon fenntartható, az otthoni környezetbe visszakerülve is könnyen alkalmazható, megvalósítható táplálkozási- és mozgásprogramot, amely fokozatosan segít elérni az ideális testsúlyt, kiegyensúlyozott tudatos életmódot.

VÁRHATÓ EREDMÉNYEK:

Alakformálás

Fogyás

Erőnlét növelése

Egészségtudatos táplálkozás kialakítása

Kiegyensúlyozott mozgásprogram

esztétikum és szépség

Az esztétikus és fiatalos megjelenés, a szépség, a harmonikus külső elérése és hosszú távon történő megtartása szerves részét képezi a komplex Melea Életmódprogramnak, olyan kezeléseket foglal magába, amelyek segítenek az öregedési folyamatok látható jeleinek lassításában. A kozmetikai kezelések javítják a bőr minőségét, fokozzák a szervezet saját kollagén termelését, ezzel feszesebbé, ellenállóbbá téve azt. A különböző orvos-kozmetológiai, anti-aging kezelések szerepet játszanak a bőröregedés kezelésében, és általánosságban az esztétikus külső megteremtésében. Növelve vendégeink önbizalmát, amely szorosan hozzájárul a lelki harmónia eléréséhez.

VÁRHATÓ EREDMÉNYEK:

Bőregeneráció

Anti-aging / Healthy-aging

Fiatalítás, feszesítés

"Polish-Up" / "Glam-up"

Mélyhidratálás

Gyulladásos folyamatok csökkentése

szolgáltatások