MELEA PROGRAMOK

Mindenben törekszünk a teljességre és az egyensúlyra, ezért a vizsgálatok, felmérések, terápiák és kezelések mátrixát olyan szabad programokkal egészítjük ki, amelyek támogatják a testi, lelki és szellemi jóllét harmóniáját.

SZEMÉLYRE SZABOTT PROGRAMOK

A Melea – The Health Concept Hotel újszerű és egyedülálló életmód-formáló megközelítése abban rejlik, hogy nem egy előre meghatározott kezelési csomagot kínál, hanem maximálisan figyelembe veszi a vendég aktuális egészségi állapotát, egyedi fizikai és szellemi jellemzőit, célkitűzéseit, preferenciáit, és személyre szabott programot javasol a jóllét és az egészség hatékony, eredményes javulása és megtartása érdekében.

1 /

MINTA PROGRAMTERV

Legyen szó jógáról, testedzésről, légzésterápiáról, mentális egészséget támogató technikákról, vagy akár főzőtanfolyamról – a szabadon válaszható díjmentes programjainkat úgy válogattunk össze, hogy minél szélesebb körű és magasabb szintű élményt biztosítson vendégeinknek.
Programjaink széles kínálatából választhatnak vendégeink, nem csupán érdeklődési kör (fizikai aktivitás, testi és lelki harmónia, étkezés és relaxáció), de felkészültségi szint alapján is (kezdő, középhaladó, haladó).