Rólunk

Szakértői csapatunk

Szakmai stábunk a széleskörű állapotfelmérés után egy integrált egészségügyi javaslat formájában határozza meg az egyéni céloknak és szükségleteknek megfelelő, személyreszabott életmódváltó program elemeit.  

Szakértőink

Kiricsi Berill - személyi edző

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett testnevelő, gyógytestnevelő, egészségfejlesztő tanárként, majd sportmenedzser mesterszakos diplomát szerzett. Mindemellett atlétika szakedzői végzettséggel is rendelkezik. Közel egy évtizedes szakmai gyakorlata van: tanított iskolában és foglalkozott versenyzőkkel is. Munkája során fontosnak tartja a kölcsönös bizalmat és a motiváló környezetet. Hisz abban, hogy az egészség fejlesztéséhez és megtartáshoz elengedhetetlen a személyre szabott edzésmódszer kialakítása.

Czubor-Csák Anna - dietetikus

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán végzett dietetikusként. Hisz abban, hogy a szervezetünkbe bevitt táplálék mennyisége és minősége rendkívüli befolyással bír a fizikai és lelki állapotunkra, teljesítőképességünkre, sőt akár az egész életünkre. Szakemberként fontosnak tartja az edukációt, és azt, hogy mindenki megtapasztalhassa a megfelelő táplálkozás által támogatott fizikai és lelki egyensúlyt.

Horváth Anna - gyógytornász-fizioterapeuta

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán gyógytornász fizioterapeutaként végzett. Szakmai gyakorlatát különféle kórházak osztályain szerezte, ahol lehetősége nyílt betekinteni és részt venni az ott zajló fizioterápiás kezelésekbe. A gyógytorna megannyi területe közül az ortopédia, a traumatológia, a kardiológia, valamint a pulmonológia áll hozzá a legközelebb. Gyógytornászként kiemelten fontosnak tartja a személyre szabott mozgásterápiát, amely hatékonyan hozzájárul a megfelelő életminőséghez annak érdekében, hogy hosszútávon is öröm legyen a mozgás.

Répási Eszter - Medical Manager, dietetikus, táplálkozástudományi szakember, természetgyógyász-fitoterapeuta

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végzett dietetikusként, majd okleveles táplálkozástudományi szakemberként (MSc) diplomázott.

Az Országos Onkológiai Intézetben három évig dolgozott sebészeti, sugár- és kemoterápiás részlegeken. 2012. óta magán dietetikus dolgozik; több szakterületen is tapasztalatot szerzett, a többi között egyetemi szintű oktatás, életmódváltó programok kidolgozása, előadások tartása, egyéni és csoportos tanácsadás, tankonyhai foglalkozások is színesítik karrierjét. A kutatói életben is aktív, több táplálkozással kapcsolatos tudományos publikáció szerzője. 2017-ben fitoterapeuta végzettséget szerzett az Állami Egészségügyi Ellátó Központban, hogy alternatív módszerekkel is kiegészíthesse a dietoterápiát.

Szalainé Horváth Réka - Gyógytornász-fizioterapeuta

A Pécsi Tudományegyetemen diplomázott gyógytornászként. Tanulmányait kiegészítette kinesio tape és sport tape, valamint köpöly, flossing és sportrehabilitációs tréner végzettséggel is.

Életében mindig nagy szerepet játszott a sport és a mozgás, így tudja, hogy a megfelelő lelki egészséghez elengedhetetlen a fizikai jóllét.

Szakértelemmel és odafigyeléssel segít megkeresni a fájdalom okát és megmutatja az utat az életmódváltás felé.

Szanyiné Szabó Annamária - Ápoló

Állami és magánszférában is szerzett tapasztalatot az egészségügy számos területén.

Igyekszik maga körül nyugodt, barátságos légkört teremteni a munka pontos és szakszerű elvégzése mellett.

Nyitott, vidám természetű. Célja, hogy a vendégek maximális elégedettséggel távozzanak a kezelésekről.

Bakler Andrea - felsőfokú ápoló, szakápoló

Közel 30 éve foglalkozik beteg és egészséges emberekkel.

Dolgozott intenzív osztályon, sürgősségi ellátásban, traumatológián, sebészeten és külföldi szakellátásban, így komoly rálátása van az életmódváltás és a megelőzés fontosságára.

Célja a Melea -The Health Concept vendégeinek támogatása az állapotuk felmérésében, közérzetük javításában és vitalizálásukban.

 

Söptei Katalin - személyi edző, gerinctréner, pre- és postnatal tréner, TRX tréner

Tanulmányait az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában végezte.

Vallja, hogy a jól megválasztott mozgás nem összetör, hanem gyógyírként hat a testre.

A szakmai fejlődés mellett fontos számára a hitelesség és a példamutatás, annak az üzenetnek az átadása,  hogy van értelme mozogni, odafigyelni a testi-lelki egészségünkre.

Éger Csaba - Pszichológus

Szakmai érdeklődésének középpontjában a rendszerek (családok, munkahely, baráti közösségek, stb.) és azok az egyén életére gyakorolt hatása áll. Szaktudását a Bécsi egyetemi tanulmányai mellett család-, pár- és egyéni terápiás, családjogi igazságügyi szakértői, szupervízori és oktatói tevékenységek gazdagítják.

Szakmai hitvallása a rendszerszemléletű megközelítéssel párhuzamosan az ACT (elfogadás és elköteleződés terápia) mentén alakul. Megítélése szerint az életünket egyaránt meghatározza a származásunk, a szerzett tapasztalataink és az életről alkotott képünk.

Célkitűzése, hogy a hozzá fordulókat úgy kísérje a saját működésük megismerésének, elfogadásának és alakulásának útján, hogy a munka során biztonságban érezhessék magukat.

Dr. Angi Andrea - belgyógyász szakorvos és holisztikus szemléletű tanácsadó

Hivatása középpontjában az a szemlélet áll, hogy a hozzáfordulókra egész emberként tekint test-lélek-szellem szintjén egyaránt. Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvosi karán végezte, majd a SZTE keretében végzett szakképzést követően sikeres szakvizsgát tett belgyógyászatból. 2012. óta mint egyéni vállalkozó orvos kíséri az embereket az egészségtudatosság útján. Fő irányvonala megtalálni az arany középutat az akadémikus orvosi lehetőségek és alternatív vonalak között és ezeket ötvözve egyénre szabott térképet adni az ügyfelek kezébe, melynek segítségével beindíthatják saját öngyógyító folyamataikat. Mottója: biologikus gondolkodással az egészségtudatosság útján.