Rólunk

FILOZÓFIÁNK

A helyes életmód kialakításának és hosszú távon történő fenntartásának kulcsa a tudatosságban rejlik.

testi-lelki egyensúly

Egy páratlan helyszín, amelynek a gyógyvizek birodalma ad otthont. Egy különleges utazás, amelynek minden pillanata feltölt. Ez a Melea, Sárvár ötcsillagos ékszerdoboza.

A  Melea – The Health Concept terápiás programjain kiváló szakemberek által alkotott csapattal, luxus környezetben  támogatja az egészséges, önbizalommal teli hosszú élet elengedhetetlen feltételét: a testi-lelki egyensúly elérését.

A Melea víziója egy olyan univerzális, élmény-alapú életmódprogram megalkotása, amely az egyén aktuális szervezeti működésére és szükségleteire fókuszálva hosszútávon, sikerrel képes hatni a gondolkodásmódra és a mindennapi szokásokra, hogy visszaálljon a szervezet egészséges egyensúlya.

1 /

Egyedülálló egészségügyi program

Az egyedülálló koncepció olyan személyre szabott egészségügyi és SPA szolgáltatások mátrixát nyújtja, amelyek integratív és regeneratív megközelítésen alapulnak. Hisszük, hogy az önfelfedezés, a pihentető fiatalodás, a méregtelenítő és energizáló elvonulás nemcsak a belső én megtalálásában, hanem korunk egyik legnagyobb ellenségének, a stressz legyőzésében is segít.

A Melea megálmodásánál a legfontosabb missziónk vezérelt minket: Magyarországon és a régióban az egészségmegőrzés és prevenció területén olyan kiemelkedő edukatív szerepet vállalni, amely utat mutat a tudományos alapokon nyugvó holisztikus életmód formáláshoz.