gasztronómia

A MELEA filozófia részét képező táplálkozási program célja a szervezet egyensúlyának helyreállítása és az öngyógyító képesség fokozása.

válogatott alapanyagok

A Melea Kitchen az egészséges táplálkozás irányelveinek és a gasztronómia érzékszervekre ható, kifinomult eszköztárának páratlan találkozásából született. Célunk, hogy megmutassuk, miként lehet az egészséges étkezés egyszerre változatos, ínycsiklandozó, kellemesen laktató és szemet gyönyörködtető gasztronómiai utazás.
A legmagasabb minőségű magyar, főként helyi, szezonális, bio minősítésű, friss alapanyagból készítjük tápanyagdús fogásainkat, melyeket Gyurik Gábor, executive chef varázsol fine-dining étkezési élménnyé. Menüink a szezonalitást követve folyamatosan változnak és mindig a legfrissebb alapanyagokra épülnek.
Gyógy- és fűszernövények használatával, valamint a kímélő ételkészítései technikák alkalmazásával az egészségre gyakorolt kedvező hatást kívánjuk fokozni. Az alacsony AGE terhelést válogatott alapanyagokkal és olyan speciális főzései technológiák alkalmazásával érjük el, mint például a szuvidálás és a különböző párolási technikák.
1 /

személyre szabott étrend

Napi 3 főétkezéssel és különböző snack-ekkel, smoothie-kal biztosítjuk vendégeink számára a kiegyensúlyozott, személyre szabott étrendet. A reggelizést saláták, zöldségtekercsek, kásák, krémek teszik ízélményekben gazdag étkezéssé. Tápláló, kétfogásos ebédmenüink tápláló krémlevesek, fűszeres zöldségerőlevesek, rizottók, teljes értékű saláták, teljes kiőrlésű biotészták és zöldséges hipoallergén vegán ételek sokszínű választékát kínálják, amelyet könnyű és tápláló gabonasaláták, töltött zöldségek és könnyű saláták követnek a vacsora során. Főétkezések között tápanyagdús, egészséges smoothie-kkal, könnyű vegán pudingokkal, friss házi zabszeletekkel és gyógynövényes gyümölcssalátákkal kényeztetjük vendégeinket.