Rólunk

Kulturális örökségek, lebilincselő természeti kincsek, látványos fürdők és híresen jótékony gyógyvizek – ez Sárvár, Nyugat-Magyarország egyik legkülönlegesebb turisztikai desztinációja.

filozófiánk

Egy innovatív koncepció egy páratlan helyszínen, ahol az orvostudomány, az ősi tradíciókon alapuló gyógyászat, a holisztikus szemlélet, a tudatos gasztronómia és az idilli környezet találkozik.

Történetünk

Harmóniában a környezettel

A népszerű fürdőváros történelmi múltja és páratlan adottságai inspiráltak minket, hogy a legendás Csónakázó-tó partján életre keltsünk egy olyan ékszerdobozt, amely tökéletes harmóniát alkot az egyébként is mesébe illő környezettel.
1 /

1 / 4

Szakértői csapatunk

Innovatív, életmódformáló koncepciónk célja, hogy a Melea The Health Concept vendégei olyan hosszú távon fenntartható, a hétköznapokban önállóan is gyakorolható, egészségtudatos életstílust sajátítsanak el, amely hozzájárulhat a hosszú, kiegyensúlyozott, egészségesebb élet megtapasztalásához.

Lokáció

Sárvár nagy múltú nyugat-dunántúli kisváros, amely Vas vármegye földrajzi tengelyét képező Rába folyó két partján, a Gyöngyös patak torkolati térségében fekszik. A sokszínű, gazdag múlttal rendelkező Rába-völgyi település– melyet nem csak gyógyvizei miatt érdemes felkeresni –  több, mint ezeresztendős történelme során számos kézzelfogható és a kultúra által megőrzött értéket halmozott fel.