A KONCEPCIÓ

A Melea – The Health Concept Hotel olyan átfogó életmódformáló és életminőség-javító programot
kínál vendégei számára, amely segít elérni az áhított célt: az egészséges, hosszú életet.

Melea-módszer

A Melea-módszer a hosszú távon megőrizhető egészségre, valamint a fizikai és lelki egyensúly elérésére fókuszál. Tudatosan megelőzzük és kezeljük az egészségtelen életmód okozta káros hatásokat és betegségeket.

Testreszabott szolgáltatások

Vendégeink egészségi állapota, célkitűzései és szükségletei megkövetelik, hogy kizárólag személyre szabott javaslatokra és szaktanácsadásra épülő programtervet nyújtsunk.
Hiszünk abban, hogy csak az egyéni igényeknek megfelelő egészségmegőrzési úttal lehet hosszú távú és hatékony eredményt elérni. Ennek megfelelően a klasszikus, előre meghatározott csomagajánlatok helyett flexibilisen formálható, testreszabott szolgáltatásokat kínáló rendszert dolgoztunk ki.

A MELEA életmódprogram pillérei

ellenőrzés

Személyre szabott egészségügyi ellenőrzés

táplálkozás

Egészséges táplálkozás

aktivítás

Megfelelően kivitelezett fizikai aktivitás

EGYENSÚLY

Belső egyensúly és jóllét

egészség

Kognitív stimuláció és érzelmi – lelki egészség

kezelések

Természetes terápiák, a betegségmegelőzést és az egészséges korosodást támogató kezelések

MELEA HEALTH JOURNEY

1

1

Az Ön egészsége az elsődleges fontosságú számunkra. Annak érdekében, hogy Ön érezze teljeskörű gondoskodásunkat egész tartózkodása alatt, érkezése előtt egy részletes kérdőívben fogjuk megkérdezni személyes egészségi állapotáról. Ez lehetővé teszi szakértőink számára, hogy alaposan felkészüljenek itt-tartózkodására.

2

2

Érkezése és bejelentkezése után csapatunk laboratóriumi vizsgálatot végez, melynek eredménye tükrözi jelenlegi egészségi állapotát. Ez a vizsgálat egy újabb jelentős lépés az Ön személyre szabott programjának létrehozásához.

3

3

Képzett ápolóink szeretettel várják Önt az első konzultáción, amely során különféle orvosi alapvizsgálatokat végeznek.

4

4

Az orvosi konzultáció során megvitatják az egyéni egészségi állapotát, figyelembe véve a specifikus igényeket. A Melea-nál az egyént és egyedi igényeit helyezzük előtérbe.

5

5

Magasan képzett dietetikusaink személyes konzultáció keretében Önnel egyeztetve egyéni táplálkozási tervet dolgoznak ki.

6

6

Személyre szabott iránymutatást kap gyógytornászainktól, akik átfogóan értékelik izom-csontrendszeri egészségét, és elmagyarázzák az eredményeket.

7

7

Ezután személyi edzőink elkészítik az Ön fitnesz-profilját.

8

8

Kozmetikusaink vizsgálják és kiértékelik bőrének és hajának állapotát, egyedi esztétikai javaslatokat nyújtva.

9

9

Mindezekből a konzultációkból és megbeszélésekből kiindulva egy további találkozón személyre szabott integrált egészségcsomagot kap tőlünk, amely magában foglalja az összes említett területet, és további szolgáltatások és kezelések alapjául szolgál.

10

10

A teljeskörű napi programunk részeként lehetőséget kínálunk vendégeinknek mindfulness foglalkozáson való részvételre, mentális egészségük érdekében.

11

11

Egészségkoncepciónk egy másik alappillére a napi szabadprogram-tervünk, amely tartalmaz mozgásprogramokat mint a jóga vagy a pilates, különféle kinti és benti edzésprogramokat, valamint orvosaink és terapeutáink előadásait, kirándulásokat és főzőtanfolyamokat.

12

12

Távozáskor részletes összefoglalót kap a konzultációiról, valamint javaslatokat az egészségének megőrzésére vagy javítására, beleértve az otthonra szóló táplálkozási és fizikai egészséggel kapcsolatos tanácsokat is.

A holisztikus szemlélet biztosítja, hogy a biológiai ritmus visszaállítása során ne csak a tünetekre, hanem az azokat kiváltó okokra is fókuszáljunk.

innovatív egészségmegőrzés

Szakmai stábunk széleskörű állapotfelmérés után egy integrált egészségügyi javaslat formájában határozza meg az egyéni céloknak és szükségleteknek megfelelő, személyre szabott életmódváltó program elemeit.
A hagyományos orvoslás eszköztárát innovatív egészségmegőrző technológiákkal és alternatív optimalizációs lehetőségekkel kombináljuk.
1 /

1 / 4

Megelőzés

A szervezet összhangját testünk állapota, a mentális egészségünk és a környezetre adott érzelmi reakcióink együttesen befolyásolják. Az átfogó állapotfelmérés célja, hogy helyesen értelmezzük a legapróbb tüneteket és észre vegyük a kialakulóban lévő komolyabb elváltozásokat.

Ennek eredményeként életmódváltással
a betegségek nagy százaléka már a tünetek korai stádiumában megelőzhetőek. Hisszük, hogy az időben történő diagnózis sok esetben akár életet menthet.