Melea módszer

MENTÁLIS EGÉSZSÉG

A mai rohanó világunkban különösen fontos szerepe van a lelki és mentális egészségnek. Testünk nem lehet egészséges, ha lelkünk nincs megfelelő állapotban.

Mentális jóllét

Ha valaki nem képes megfelelni a több irányból érkező elvárásoknak, túlzott megfelelési kényszer hajtja, vagy más forrásból fakadó stresszel és frusztrációval küzd, előbb-utóbb blokkolva lesz a kikapcsolódásban, a pihenésben, a mindennapi feladatok ellátásában és a társas kapcsolatai ápolásában.

A Melea-módszer nagy hangsúlyt fektet a megbomlott lelki egyensúly visszaállítására és fenntartására, hogy elkerülhető legyen a testi betegségek (pszichoszomatikus betegségek) kialakulása.

1 / 3

A mentális egészséget támogató komplex programunk legfontosabb elemei:

Konzultáció pszichológussal

Szakember által vezetett meditáció

Szárazlebegés (Nuvola)

Wellness coach mindfulness és légzőgyakorlatok

Binaural Vibroacoustic Therapy (Welnamis)

Biofeedback és neurofeedback készülék

Hangtálterápia

ASMR technika (Autonomous Sensory Meridian Response)

Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jóllét állapotát jelenti, amely a Melea küldetésének központi eleme. Koncepciónkban olyan pszichológiai rendszerek is megtalálhatóak, amelyek révén átfogó, minden területre kiterjedő megoldási javaslatokat ajánlhatunk vendégeinknek.

Lelki harmónia

Pszichológus által kidolgozott és alternatív terápiákkal kiegészített, lelki egészségtámogató kezeléseink figyelembe veszik az egyéni sajátosságokat és a személyiségjegyeket.

Olyan elemeket foglaltunk komplex rendszerbe, mint például
a rövid elvonulások, a pszichológiai témájú workshop-ok, foglalkozások és konzultációs lehetőségek. Szakembereink segítségével támogatást nyújtunk vendégeink számára a lelki egészség felé vezető úton, hosszú távon elősegítve a belső folyamataik harmonizálását.