A MELEA MÓDSZER

A Melea-módszer a hosszú távon megőrizhető egészségre,
valamint a fizikai és lelki egyensúly elérésére fókuszál.

Melea módszer

A Koncepció

A Melea – The Health Concept olyan átfogó életmódformáló és életminőség-javító programot kínál vendégeink számára, amely segít elérni az áhított célt: az egészséges, hosszú életet.

Állapotfelmérés

A hatékony és eredményes életmód-formáló program kidolgozásának alapfeltétele, hogy behatóan feltérképezzük és teljeskörűen megismerjük vendégeink aktuális egészségi állapotát. Ez a komplex folyamat már az érkezés előtt elkezdődik, így még a becsekkolás előtt elkészülhet a személyre szabott integrált egészségügyi javaslat.

1 /

KONZULTÁCIÓK ÉS KEZELÉSEK

A Melea-koncepció szerves részét képezik a szakembereinkkel folytatott részletes és átfogó konzultációk, valamint a személyes megbeszélések alapján összeállított, speciális, egyéni kezelési és terápiás programterv a hosszú és egészséges élet elérése érdekében.

Melea módszer részei

edukáció

A helyes életmód kialakításának és hosszú távon történő fenntartásának kulcsa a tudatosságban rejlik. Tanulás nélkül nincs változás, változás nélkül nincs életmódváltás, ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink megértsék az egyes vizsgálatok és felmérések eredményeit és a javulás érdekében ajánlott kezelések hatásmechanizmusát. Szakembereink hathatós segítséget és támogatást nyújtanak ezen az úton, azonban a hosszú távú siker az egyéni hozzáálláson, az akaraterőn, a kitartáson és tudatosságon múlik.