Rólunk

Történetünk

Kulturális örökségek, lebilincselő természeti kincsek, látványos fürdők és jótékony gyógyvizek
– ez Sárvár, Nyugat-Magyarország méltán népszerű turisztikai desztinációja.

Harmóniában a környezettel

A világhírű fürdőváros legmeghatározóbb időszaka a Nádasdyak korához köthető, amely megalapozta hazánkban a humanizmust és vele azt a szemléletet, amely szerint a valódi érték maga az ember. Nádasdy Tamás és Kanizsai Orsolya egy olyan új korszakot nyitottak, amelynek középpontjában az egyén fejlődése és kiteljesedése állt.

1 /

Ők inspiráltak minket arra, hogy Magyarországon elsőként, a legendás Csónakázó-tó partján életre hívjuk egyedülálló koncepciónkat, amely személyre szabott egészségügyi szolgáltatásaival lehetőséget biztosít a hosszú, egészséges élethez vezető út megtalálására.

Hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező egészségügyi és szállodai szakértők, elismert szakmai partnerek, kiemelkedő tehetségű építészek, illetve belsőépítészek szoros együttműködésével 2023-ban megszületett a Melea – The Health Concept.

1 / 3

új dimenzió

A Melea teljesen új, életmódformáló koncepciójának célja, hogy a vendégeink olyan hosszú távon fenntartható, a hétköznapokban önállóan is gyakorolható, egészségtudatos életstílust sajátítsanak el, amely hozzájárulhat a kiegyensúlyozott és egészséges élet megtapasztalásához.

A MELEA NÉV EREDETE

Sárvár védett növénye a kockás liliom
(latinul: Fritillaria meleagris),
amely egy jellegzetes megjelenésű tavaszi hagymás növény.

Sárvár védett növénye a kockás liliom (latinul: Fritil-laria meleagris), amely egy jellegzetes megjelenésű tavaszi hagymás növény.
A magányos virág harang alakú, bókoló. A lepellevelek 3-5 cm hosszúak, vöröses- vagy lilásbarna alapszínűek, világos sakktáblaszerű foltokkal. Virágzási ideje március végétől kezdődik. Láprétek, láp- és ligeterdők, nedves vagy változó vízellátású ártéri rétek virága